Contactaţi-ne: +4 0259 458-336|info@agrisorg.com

Politica de cookie

Politica de cookie2019-03-22T13:54:18+00:00

1. Introducere

Aceasta politica privind utilizarea cookie-urilor este conceputa pentru a va informa in legatura cu practicile noastre in ceea ce priveste colectarea de informatii de la dvs. atunci cand vizitati site-ul nostru, prin intermediul cookie-urilor si a altor tehnologii de urmarire, insa cu respectarea dreptului dvs. la protectia datelor cu caracter personal care va privesc.

Cookie-urile noastre nu retin date cu caracter personal cum ar fi numele tau sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit sa aflam informatii dupa ce v-ati autentificat sau ajuta la a face legatura intre informatiile privind navigarea facuta si datele tale cu caracter personal atunci cand alegi sa te inregistrezi pentru un serviciu sau buletin informativ.

Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta si, prin urmare, ne asumam ca vom actualiza din cand in cand acest document de informare pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidentialitate. In ceea ce priveste prelucrarea datelor bazate pe consimtamant (dupa cum este descris mai jos), va vom notifica orice modificare si vom solicita consimtamantul dvs. suplimentar.

Precizam ca nu vom solicita ori primi informatii, de orice natura, de la copiii sub 16 ani.

Informatiile de mai jos aduc la cunostinta dvs. mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul www.agrisorg.com. De asemenea, sunt prezente si cateva linkuri utile legate de acest subiect.

Site-ul www.agrisorg.com este operat de societatea SC AGRISORG SRL, avand cod de identificare fiscala 14349460, fiind inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/956/2001, denumita in continuare „AGRISORG”, ce utilizeaza cookie-uri atat proprii, cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului vizitatorilor si clientilor sai. De asemenea, va informam ca site-ul este gazduit (hosting provider) de web-serverul [ClausWeb.ro].

2. Contextul legislativ

Conform cerintelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dvs. ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR si a Directivei E-Privacy.

In special, Regulamentul GDPR ne obliga, in primul rand, sa oferim posibilitatea ca utilizatorul sa-si exprime sau, dupa caz, sa-si retraga oricand consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, sa rectifice continutul datelor cu caracter personal sau sa solicite transferul datelor cu caracter personal catre un alt operator, iar, in al doilea rand, sa informam utilizatorul despre continutul cookie-urilor utilizate de site-ul nostru, ce categorii de date personale ale utilizatorului sunt prelucrate de cookie-urile noastre, ce facem cu informatiile obtinute de cookie-uri si unde stocam respectivele informatii, oferirea unui nivel de securitate ridicat asupra informatiilor colectate de cookie-uri, posibilitatea utilizatorului de a bloca oricand rularea oricarui sau a tuturor cookie-urilor de site-ul nostru, precum si stergerea informatiilor colectate de cookie-uri.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestor norme juridice, va rugam sa accesati urmatoarele link-uri:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=celex%3A32002L0058

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

3. Drepturile dvs.

Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem aceste date sau sa incetam prelucrarea acestora, sub rezerva anumitor exceptii. De asemenea, ne puteti solicita incetarea utilizarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care prelucram datele dvs. personale. Cand este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs. – sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise. Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa info@agrisorg.com, oricand.

AVERTIZARE! Va rugam sa va exersati cu intelepciune drepturile si sa retineti ca abuzul de drepturi va poate atrage raspunderea.

Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet: https://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

4. Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal

Am desemnat un responsabil cu protectia datelor in ceea ce priveste toate aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal, iar dvs. puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. si la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care noi prelucram datele dvs. cu caracter personal.

Date contact responsabil cu protectia datelor :

Nume: Dorina TRIPA
Telefon: +40 259 458 336
Email: info@agrisorg.com

5. Consimtamantul dvs. pentru utilizarea cookie-urilor

Odata ce ati accesat site-ul nostru veti fi intampinat de un mesaj prin care vi se va cere consimtamantul in acord cu dispozitiile legale aplicabile cu privire la categoriile de cookie-uri pe care veti fi sau nu de acord sa le folosim pe durata vizitei dvs. pe site-ul nostru. De asemenea, este important de retinut ca prin consimtamantul dat in sensul utilizarii cookie-ului/urilor respectiv/e veti fi de acord si cu stocarea in conditii de siguranta a informatiilor colectate de cookie-ul/-urile cu care ati fost de acord.

Pana la momentul la care procesul de accept/refuz pentru utilizarea cookie-urilor nu este finalizat niciun cookie nu va fi utilizat de site-ul nostru, cu exceptia cookie-urilor in lipsa carora site-ul nu poate functiona.

Precizam ca oricand veti avea posibilitatea sa blocati rularea cookie-urilor asa cum veti vedea mai jos, dar si posibilitatea de a sterge informatiile colectate de cookie-uri.

6. Ce este un “cookie”?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale utilizatorului de pe care se acceseaza acest site (mai multe detalii pe https://ro.wikipedia.org/wiki/Cookie).

Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata, iar tehnic doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

Cookie-uri de sesiune – acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau inchide fereastra browserului.
Cookie-uri persistente – acestea sunt stocate pe hard drive-ul unui computer sau echipament pentru o durata configurata de website-ul care l-a plasat. Acest tip de cookie-uri pot fi sterse de utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.

7. Care sunt avantajele cookie-urilor?

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (browser-ul pe care il folositi dvs., spre exemplu Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, etc.) si un web-server anume, mai precis serverul care gazduieste site-ul nostru. Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor websiteuri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitate relevanta.

8. Care este durata de viata a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de web-servere. Durata de viata a unui cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune (cookie-urile de sesiune) si nu mai sunt retinute odata ce utilizatorul paraseste website-ul si unele cookie-uri sunt retinute si refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookie-urile persistente). Cu toate acestea, cookie-urile pot fi sterse de un utilizator in orice moment.

9. Cum folosim noi cookie-urile pe acest site

Am clasificat cookie-urile noastre in urmatoarele categorii, pentru a va fi mai usor sa intelegeti de ce avem nevoie de ele:

Strict necesare – acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii despre dvs. care ar putea fi folosite pentru publicitate sau pentru a inregistra activitatea dvs. pe internet. Fara aceste cookie-uri, acest site nu va functiona corect. Asadar, daca blocati aceste cookie-uri, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.
Performanta – acestea sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul nostru si cum il putem imbunatati, de exemplu, care sunt paginile vizualizate cel mai des si daca intampinati mesaje de eroare. Acestea nu colecteaza informatii care va pot identifica, toate datele fiind anonime.

Utilizand site-ul nostru va exprimati acordul privind utilizarea de cookie-uri de “performanta”. Daca le blocati, nu putem prezice cum va evolua site-ul pentru dvs.

Functionalitate – acestea ajuta la imbunatatirea experientei dvs., de exemplu reamintindu-va ce produse ati adaugat in cos. Acestea pot inregistra modificarile pe care le-ati facut pe site. Informatiile pe care le colecteaza pot fi facute anonime. Acestea se refera strict la site-ul nostru si nu pot urmari alte site-uri pe care le vizitati.

Aveti posibilitatea sa blocati sau sa permiteti utilizarea acestor cookie-uri, dar blocarea lor poate insemna ca nu vom mai putea furniza anumite servicii. Este de asemenea posibil ca blocarea lor sa ne impiedice sa memoram ca nu ati dorit un anumit serviciu.

Targeting/publicitate – acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informatii cu terte parti cu care facem reclama, pentru a sti cum ati ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica partile site-ului de care sunteti interesat. Utilizam apoi aceste informatii pentru a va arata reclame si pagini care credem ca va pot interesa, pentru a individualiza modul in care comunicam cu dvs. sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care vi le trimitem.

Daca preferati, puteti opta pentru a renunta la acestea. Individualizarea continutului inseamna ca acesta include informatii care reflecta interesul pe care l-ati aratat fata de continutul paginilor noastre sau oferte ori promotii care credem ca v-ar putea interesa, si pentru a imbunatati modul in care raspundem la necesitatile dvs.

10. Fișiere cookie pe care noi le folosim:

Acest site utilizează cookie-uri.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate. si Politica de cookie .

Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizarea lor mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.

Puteți, în orice moment, să modificați sau să vă retrageți acordul din Declarația privind modulele cookie de pe website-ul nostru.

Aflați mai multe despre cine suntem, cum ne puteți contacta și cum procesăm datele personale în Politica noastră de confidențialitate. si Politica de cookie .

Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: agrisorg.com