SKU
8G9.AJ100

MOTOCOSITOAREA 615L MAX, HONDA GP160 3.6 KW

Motocositoarele 615 L MAX dispun de un motor HONDA GP160 3.6KW si sunt destinate utilizarii de tip hobby. Beneficiaza de o transmisie cu doua trepte de viteza in ambele sensuri de mers cu inversor rapid.

Motocositoarele 615 L MAX dispun de un motor HONDA GP160 3.6 KW si sunt destinate utilizarii de tip hobby. Beneficiaza de o transmisie cu doua trepte de viteza in ambele sensuri de mers cu inversor rapid.

Sunt recomandate cu bara de cosire de tip Europa cu latimi de 100 si 115 cm respectiv de tip SF 115 cm. Priza de forta independenta de cutia de viteza, cu angrenaj in baie de ulei, elimina orce intretinere si garanteaza eficienta in timp. Comenzile au fost studiate si realizate in mod ergonomic astfel in cat reduc oboseala operatorului facandul sa aprecieze permanent prestatiile utilajului.
Aparate de taiere
Daca ,,inima’’ motocositoarei a fost realizata pentru a fi mereu promta si eficienta , la fel si aparatele de taiere trebuie sa fie la inaltimea situatiei, eficace in orce tip de cultura cu o taiere perfecta rapida, fara a se infunda si cu un minimum de intretinere.
Bara de cosire Europa:
Dimensiuni disponibile 80-100 si 115 cm, aceste bare sunt recomandate pentru ierburi dure si subtire, tipica pasunilor alpine. Disponibile cu apasatori de lame elastice pentru reducerea numarului de reglaje si inbunatatirea calitatii taierii si prestatiilor.
Nu se recomanda utilizare pe terenuri necultivate si in prezenta pietrelor.
Bara de cosire cu dinti semificsi SF:
Latime de lucru 115 cm adopta dintele clasic cu gheara de protectie. Este recomandata pentru cosirea ierburilor consistente. Caracteristica acestor dinti nu le recomanda utilizare in prezenta ierburilor fixe si subtiri fiind posibila infundarea.

Caracteristici:
- 2 viteze in fata, 2 in revers
- inversor rapid al sensului de mers
- priza de forta independenta la 990 rot/min. cu angrenaj in baie de ulei
- ambreiaj sec cu comanda manuala
- ghidon reversibil si reglabil in inaltime si in lateral
- dispozitiv de siguranta MOTOR STOP combinat cu ambreiajul
- roti 4.00-8 cu cerc fix

MOTOR PE BENZINA SI PORNIRE MANUALA 8G9.Y3100 HONDA GX200 4,1 KW

Mai multe informații
Motor
N/A
Putere (CP)
N/A
Brand
BCS
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsMOTOCOSITOAREA 615L MAX, HONDA GP160 3.6 KW
Rating-ul dumneavoastră
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
To Top